Welkom in ons vakantiehuisje, welkom in Twente en de buurtschap Usselo!

 


PER 05 JANUARI 2019 STOPT DE VERHUUR.

Een ontspannen weekeinde, midweek, week of een langere vakantieperiode doorbrengen in Twente? Onze sfeervolle en vrijstaande vakantiewoning met een grote eigen en door hagen omzoomde tuin (voorzien van een jeu de boules baan, speelhuisje met tafelvoetbalspel, klimtoren, ingegraven trampoline en betonnen tafeltennistafel) kan daar zeker aan bijdragen. Fietsen en een bolderwagen zijn aanwezig.T
De woning is ingericht voor een verblijf van maximaal zes personen, inclusief twee toilet/doucheruimtes. Huisdieren zijn in overleg welkom.                                                                                                                                                                                               

 

Ook voor kinderen is het huis geschikt met een eigen slaapkamer en speelhuisje (babyfoon, kinderbox en kinderstoelen zijn aanwezig). Allerlei voorzieningen zoals (af)wasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak, elektrische buiten bbq, tv, centrale verwarming en internet maken het verblijf comfortabel.

Usselo ligt in het buitengebied ten zuiden van Enschede nabij Boekelo, Haaksbergen en het Duitse Munsterland.       

 

U bent in elk jaargetijde van harte welkom in het vakantiehuis Usselo. Geniet bijvoorbeeld in de winter van de rust en het landschap. En wanneer het een beetje door vriest, kunt u de schaatsen onderbinden op de plas van Het Rutbeek. Ook wanneer u in alle rust moet werken aan een intensief project biedt de woning de juiste omgeving.
 
.