Binnen en buiten ontspannen, lekker eten en slapen.

Inrichting en tuin
Het vakantiehuis Usselo bestaat uit een geheel vrijstaand woonhuis dat van alle gemakken is voorzien voor een ontspannen verblijf. 

Woonkamer
De zithoek nodigt uit tot TV (digitenne, ca 30 zenders) of DvD kijken, muziek luisteren en lezen. Ook (draadloos) internet is beschikbaar en er zijn veel boeken aanwezig net als de "ouderwetse" bordspelletjes.  Kinderstoelen en een -box zijn inbegrepen.
 
Keuken en buiten bbq
De keuken is inclusief een combimagnetron met hete luchtoven, een afwasmachine, een koelkast met vriesvak en een ontbijtbar met een koffiezet- ("klassiek" DE en Senseo) en een tosti-apparaat  Een permanent overdekte buitenplaats met een elektrische bbq, kookplaat en desgewenst een friteuse: ook bij minder goed weer overdekt buiten koken en verblijven.

.
 

Buitenterras
Het buitenterras met een grote tafel en gemakkelijke stoelen is voorzien van een luifel over de volle breedte.
 

Drie slaapkamers en twee toilet-doucheruimtes
Er zijn drie slaapkamers. Een tweepersoons op de begane grond (voorzien van een tweede tv) en een vierpersoons- plus een kinderslaapkamer (met zowel een standaard bed als een kinderbed en voorzien van een babyfoon) op de eerste verdieping. Kinderbox en -stoelen zijn aanwezig. Op de eerste verdieping is ook een tweede wasgelegenheid en bevindt zich de wasmachine. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van een toilet-doucheruimte.
 

Tuin met jeu de boules baan, tafeltennistafel, speelhuisje (met voetbalspel), klimtoren en trampoline
De grote, eigen en volledig met hagen omzoomde tuin is voorzien van een met gralux verharde jeu de boules baan van 13 * 3,2 meter (boules aanwezig) en biedt alle ruimte voor actieve of juist luierende ontspanning . Ook voor de kinderen is de tuin zeer geschikt (speelhuisje, klimtoren, glijbaan, ingegraven trampoline van 3,70 meter).
Afbeelding invoegen
 
Fietsen, bakfiets, bolderwagen, skelter en parkeren
Tijdens uw verblijf kan desgewenst gebruik worden gemaakt van de aanwezige fietsen (zes volwassen-, twee kinderfietsen), een bakfiets, een bolderwagen en een skelter. Eigen fietsen kunnen overdekt worden gestald, oplaadpunt voor elektrische fietsen is aanwezig. Bij de woning is eigen parkeerruimte voor meerdere auto's.